Beltéri ajtók

A beltéri ajtók felülete:

Dekorfóliás ajtó:

A dekorfóliás beltéri ajtó a leggyorsabb megoldás. Ezek a legkedvezőbb árú, utólagosan is beszerelhető ajtók. Megszólalásig hasonló a valódi fához, tapintásra is nagyon hasonló. Kedvező ára szabványos méretezésének és a rendkívül hatékony sorozatgyártásának köszönheti. A jelentős raktári készletnek és a kedvező árának köszönhetően, az építőipar legkedveltebb beltéri ajtó családjává vált. Raktárkészlet tömör kivitelben érhető el (75*210, 90*210 és 100*210 cm méretben), de egyedi gyártással kérhető üveges vagy alumínium intarziás ajtók.

 • - Tömör ajtók
 • - Raktárkészletről
 • - 75x210 cm méretben
 • - 90x210 cm méretben
 • - 100x210 cm méretben
 • - 7 féle színben

 

CPL ajtó:

A CPL laminált ajtók többféle színben kaphatók. Komoly különbség a Dekor lemezhez képest az a plusz fedőréteg, amitől a CPL felület ellenállóvá, kopásállóvá, kis mértékben karcmentessé, könnyen kezelhetővé válik. Ezt az ajtótípust a megrendelő nyílásméreteinek megfelelően, egyedi méretben gyártatjuk. Gyártástechnológiája lehetővé teszi, hogy a mintázat száliránya is tetszőlegesen megválasztható. Az ajtók vízszintes és függőleges száliránnyal, illetve ezek kombinálásával egyaránt rendelhetők. A CPL felületű beltéri ajtó karbantartást nem igényel, teljes mértékben gondozásmentes.. Alapanyagát tekintve 0,6 mm vastagsággal rendelkezik, így tartósan karcálló, felületi ütésállósága is magasabb és az UV sugárzásnak is jobban ellenáll. Könnyebben tisztítható, mivel nem csak vizes lemosással, hanem vegyszerrel is tisztítható. Raktárkészlet tömör kivitelben érhető el (75*210, 90*210 és 100*210 cm méretben), de egyedi gyártással kérhető üveges vagy alumínium intarziás ajtók, egyedi méretben.

 • - Raktárkészletről
 • - 75x210 cm méretben
 • - 90x210 cm méretben
 • - 100x210 cm méretben
 • - egyedi gyártással kérhető üveges vagy alumínium intarziás ajtók, egyedi méretben

 

Festékszórt MDF ajtó:

Anyaghasználatát tekintve az egyik legmagasabb kategóriás. A felület kialakításában teljes szabadságot biztosít az ajtó színét és a marási motívumokat tekintve egyaránt. Alapanyaga az úgynevezett MDF anyag, amely színében hasonló a farostlemezhez, viszont mind anyagában, mind minőségében egy teljesen más anyag. Az MDF sokkal finomabb szerkezetű farostokból és erősebb ragasztó keverékéből áll. Ezáltal egy igen masszív, erős formatartó anyag, így az MDF jól marható, vágható és festhető ajtógyártási alapanyag. Az MDF beltéri ajtó élei is viszonylag alaktartók, hasonlóan a fához, ezért az MDF élek festésével sincs probléma.

 • - Raktárkészletről
 • - 75x210 cm méretben
 • - 90x210 cm méretben
 • - 100x210 cm méretben

 

Nemesfa beltéri ajtók:

Valódi fa felületüknek köszönhetően, exkluzív, prémium megjelenésű beltéri ajtót jelentenek, melyeket bármilyen, egyedi méretben megrendelhetünk. Habár az igaz fát hozzák el otthonunkba, a különlegesen kialakított ajtószerkezetnek köszönhetően, a hagyományos, nagyobb súlyú, tömörfa ajtókkal szemben, ez bizony, nem fog megvetemedni, évtizedek alatt sem. És más, olyan problémára sem kell számítani, ami a fa ajtókat különben jellemzik. Így megkaphatjuk a tökéletes “fa élményt” anélkül, hogy a negatív tulajdonságokkal kellene szembesülnünk. Ez az I. osztályú asztalosipari termék már teljes szabadságot ad a vásárlóknak, hogy megvalósítsák elképzeléseiket.

 • - Raktárkészletről
 • - 75x210 cm méretben
 • - 90x210 cm méretben
 • - 100x210 cm méretben

 

A beltéri ajtó tok/kialakítás típusok:

Átfogó UTH tokk:

Az átfogó tok mai kornak megfelelő építészeti technológiához igazodó praktikus és esztétikus tokrendszer. Utólag szerelhető ezért beépítése az épület átadása előtti utolsó fázisban történik. Ezen tokok beépítése a végleges padlóburkolatok elhelyezése után, sok esetben a festés előtt megtörténik. Az átfogó tokok nevében is benne van, hogy általában a falvastagsággal megegyező méretben készül. Fő részei a tok magja és a borítások (fix és mobil) melyek az elhelyezési hézagot takarják. A borítások egyike kivehető (mobil) mely által a beépítéskor az elhelyezési hézaghoz hozzáférünk illetve állítható ezért az egyenetlen falvastagságból és függőből adódó pontatlanságokat korrigálni tudjuk. A tok ilyen jellegű állítási lehetősége max. 2cm. Az átfogó tokok falcában gumitömítés csillapítja az ajtó csukódását. A tok szerkezeti kialakításának köszönhetően „táskás” pántokkal van szerelve mely a tok magjának külső oldalán helyezkedik el. Dekorfóliás ajtóknál 2db a CPL és MDF ajtóknál 3db táskás pánt az alap felszereltség.

 

Geréb (blokk tok) tok:

A legegyszerűbb „klasszikus” tok típus. Ez a tok rendszer is utólag szerelhető és itt az elhelyezési hézagot szegőlécek takarják. A szegőlécek rögzítése szögeléssel kivitelezhető. A falkávában bárhova tetszőlegesen beépíthető, ezért olyan helyeken alkalmazzák ahol speciális falkialakítás miatt az átfogó tok beépítése nehezen vagy nem kivitelezhető.

 

Tokba nyíló ajtó:

Ajtólap a külső falsíkon ül, mégis befelé nyíló! Tokja nem gérbe vágott, hanem egyenesen kifutó, 90 fokot zár be. Szerkezete rejtett kivetőpántos, így nem látszanak zsanérok. Tokjával teljesen síkba záródik. Rendkívül modern dekoratív megjelenés.

 

Fal előtt futó tolóajtó:

Praktikus, helytakarékos megoldás a terek optimális kihasználásához. Utólag szerelhető szabadnyílás tokkal. Egy és kétszárnyú kivitel is rendelhető, padlóba rögzített megvezető füllel, az ajtólap kilengése ellen. A sínt egy takaró „karnis” rejti el. Működtetni az ajtólapba mart ovális húzókával lehet.

 

Falban futó tolóajtó:

Ideális választás kis szobákba, ahol nyíló ajtók nem férnek el. A legelterjedtebb falban futó tolóajtónk esetében, egy nagy teherbírású, roppant megbízható, fal előtt futó vasalat kerül be. Méretezés szempontjából teljesen rugalmas, tehát telepítés során a falnyíláshoz alakítható a rejtett tolóajtó vasalat. Működés szempontjából tökéletesen megbízható.

 

Edzett üveg ajtó:

Jellemzőjük, hogy a magas fényáteresztő képességük mellett igényes dekorációs funkciót is betöltenek, emellett pedig – ügyelve a balesetveszélyre- edzett, kétrétegű üvegből állnak. Szerkezetüket tekintve lehetnek keretszerkezetesek (egyenként laminált, profilkasírozott kazettákból állnak, melyeket ragasztással és csapozással illesztenek össze) és lehetnek lapszerkezetesek (melyek esetében az ajtólap egy lemeztestből áll, és abból alakítják ki a formai variációkat).

 

Felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Kérjen visszahívást!

Ablakcsere akár három héten belül!

Korrekt munka, korrekt áron!

Pontos szállítás

A nyílászárókat és kiegészítőket, kérésére házhoz szállítjuk, időpont egyeztetés alapján.

Prémium kiszolgálás

Árajánlat kiértékelése, műszaki szaktanácsadás, elérhető termékek részletes bemutatása.

Pontos beszerelés

Beépítőink és felmérőink sokéves tapasztalattal és nagy szaktudással szerelik be a termékeket.

Elégedett ügyfelek

Legfőbb kitűzött célunk Ügyfelei maximális elégedettségének elérése.

Hosszú garancia

Nyílászáróinkra 5 éves garanciát vállalunk.

Gyártói tapasztalat

Cégünk 2019-ben megújult, új tőkeerős gyártói háttérrel várja megrendelését.

Néhány a legutóbbi munkáinkból

Referenciáink

 • Családi ház

  Teljes körű nyilászárócsere

  Képek
 • Belvárosi  lakás

  Teljes körű nyilászárócsere

  Képek
 • Panoráma  üvegezés

  Teljes körű nyilászárócsere

  Képek
 • Vidéki  villa

  Teljes körű nyilászárócsere

  Képek
 • Loft  lakás

  Teljes körű nyilászárócsere

  Képek
 • Lakóparki  lakások

  Teljes körű nyilászárócsere

  Képek